Un home mor per inhalació de monòxid de carboni al Districte d´Horta-Guinardó : Servei de Premsa

Un home mor per inhalació de monòxid de carboni al Districte d´Horta-Guinardó

30/04/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a les 22:54 hores alertant de possibles víctimes per electrocució al c/Frederic Rahola 39, al Districte d´Horta-Guinardó. Fins al lloc dels fets s´hi han desplaçat dues dotacions de Bombers i quatre unitats del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM), a banda d´efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d´Esquadra.

En arribar a l´habitatge afectat, Bombers de Barcelona han comprovat que un home de 41 anys havia mort a causa d´una intoxicació provocada per inhalar monòxid de carboni generat per la mala combustió d´un generador elèctric. A banda, una dona de 36 anys es troba en estat crític pel mateix motiu, i ha estat traslladada a l´Hospital de la Vall d´Hebrón.

El Sistema d´Emergències Mèdiques també ha atès i traslladat a l´Hospital de la Vall d´Hebrón a cinc persones més: una nena de 3 anys, un nen de 5 i una nena de 7 per intoxicació lleu i un home de 84 i una dona de 87 anys per un crisi d´ansietat.

Durant la intervenció, i a causa de la inhalació del monòxid de carboni, 7 bombers de Barcelona i 4 efectius del SEM també han hagut de ser traslladats a centres hospitalaris per intoxicació lleu.
Mossos d´Esquadra s´ha fet càrrec de la investigació.





Paraules clau