La Guàrdia Urbana deté un home que intentava introduir armes blanques, haixix i marihuana a la presó Model des de l´exterior : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté un home que intentava introduir armes blanques, haixix i marihuana a la presó Model des de l´exterior

16/05/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home que intentava introduir a la presó Model, drogues, armes blanques, telèfons mòbils i d´altres objectes, des de l´exterior. Els agents van avortar l´operació en una ràpida intervenció.

Els fets van succeir a la una de la matinada del 13 de maig passat quan una patrulla de la Unitat Nocturna del Cos policial barceloní que feia la ronda de vigilància pels carrers Entença i Roselló, als voltants de la presó Model, va ser requerida per un vianant que havia detectat que, des de la mateixa presó sortia un cordill blanc que penjava de gran alçada des de l´edifici penitenciari fins al carrer.

En el moment de rebre aquesta informació ciutadana, els agents es van afanyar en arribar al lloc descrit, el vessant muntanya del carrer Roselló, al davant de la Model, on van localitzar un home, S.H, natural de Letònia, que mantenia agafat el cordill blanc, anteriorment esmentat.

En veure l´arribada dels agents, l´individu va deixar anar ràpidament el cordill i de manera dissimulada va continuar parlant amb el seu telèfon mòbil a través de la connexió d´uns auriculars i fent veure que no havia vist els agents.

Els agents van localitzar una caixa de llums d´una finca que està davant del centre penitenciari on l´individu emmagatzemava el material que presumptament estava intentant introduir a través d´aquest cordill que superava el mur exterior de la presó.

La Guàrdia Urbana va intervenir tot el material consistent en uns embolcalls que contenien haixix, marihuana, un ganivet, nou telèfons mòbils, endolls de carregadors de mòbil, gomes elàstiques (utilitzades per injectar drogues), cables USB, cinta americana (utilitzada per escalfar la droga) i tres tornavisos.

L´home, de 31 anys, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) i per apropiació indeguda i va ser traslladat a les dependències dels Mossos d´Esquadra per passar a disposició judicial.

Podeu consultar les imatges de l´operació fent clic al següent enllaç:
http://www.ajbcnpremsa.info/download/embolcalls3.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/embolcalls4.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/embolcalls6.JPG
http://www.ajbcnpremsa.info/download/embolcalls7.jpg
http://www.ajbcnpremsa.info/download/amagatall.jpg





Paraules clau