Xavier Trias: ?Apostes com la de Nissan ens fan ser referents en el món i ens demostren que tenim capacitat de ser competitius? : Servei de Premsa

Xavier Trias: ?Apostes com la de Nissan ens fan ser referents en el món i ens demostren que tenim capacitat de ser competitius?

23/05/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha declarat en el marc de la presentació del pla de negoci de Nissan per a la planta de la Zona Franca, que ?hi ha empreses com Nissan, que creixen, s´expandeixen i fan apostes decidides a casa nostra? .

L´alcalde ha agraït a Nissan la decisió perquè la furgoneta elèctrica NV200 es faci a la planta de la Zona Franca, i especialment l´esforç als seus treballadors: ?perquè el fet que es faci aquest model a Barcelona és gràcies a vosaltres, els treballadors de Nissan?. La furgoneta NV200 que és produirà integrament a la planta de la Zona Franca, és el segon model de vehicle elèctric que presenta Nissan, anteriorment el setembre de l´any passat ja van presentar a Barcelona el cotxe Nissan Leaf.

Xavier Trias ha declarat: ?Apostes com la de Nissan ens fan ser referents en el món i ens demostren que tenim capacitat de ser competitius?. L´alcalde ha remarcat que en el context de crisi que vivim: ?la punta de llança de sortida de la crisi és Barcelona i l´Àrea Metropolitana. Hem de fer l´aposta per una Barcelona de la cultura, de la creativitat, del coneixement i la innovació. Hem de fer de Barcelona l´autèntic motor de reactivació de l´economia?





Paraules clau