Xavier Trias: ?Volem que la xarxa d´autobusos de Barcelona faci més còmoda la vida a la ciutat i més fàcil la vida als barcelonins i a les barcelonines? : Servei de Premsa

Xavier Trias: ?Volem que la xarxa d´autobusos de Barcelona faci més còmoda la vida a la ciutat i més fàcil la vida als barcelonins i a les barcelonines?

23/05/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presentat avui el projecte de la nova xarxa d´autobusos de la ciutat de Barcelona, una nova aposta pel transport públic en superfície que té com a objectiu donar un millor servei als ciutadans.

Durant la presentació, Trias ha explicat que és el moment de ?racionalitzar l´actual xarxa d´autobusos, fer un salt d´escala i posar aquest servei en plena forma per donar respostes a les necessitats del s..XXI?. En aquest sentit, l´alcalde ha explicat que treballarem perquè ?la nostra xarxa sigui una de les millors del món. Que faci més còmoda la vida a la ciutat i que faci més fàcil la vida als barcelonins?.

Trias ha presentat el nou projecte assegurant que el Govern municipal posarà l´actual xarxa al dia per obtenir un servei d´autobusos que ofereixi claredat i facilitat d´ús, rapidesa i proximitat, menys temps d´espera i informació a temps real als barcelonins. La implantació de la nova xarxa, ha dit, es farà de manera acurada i tranquil·la garantint la màxima informació als ciutadans i distingint-se per la seva senzillesa.

Trias ha explicat que ?aquesta xarxa és l´aposta de transport públic més potent que s´ha fet en aquesta ciutat en els últims deu anys?, i ha afegit que comportarà ?un canvi important en la manera de moure´s dins de Barcelona?.

L´alcalde ha recordat que la millora del transport públic en superfície ha comptat històricament amb el suport de tots els grups polítics municipals i ha deixat clar que la nova xarxa és fruit d´un treball tècnic molt rigorós i que es posarà en funcionament sempre des de la prudència.

L´alcalde ha finalitzat explicant que el Govern Municipal creu en aquest canvi en el transport públic de la ciutat, i que d´aquí uns anys està convençut que tota la ciutat n´estarà satisfeta. Segons Trias, la d´avui és una ?aposta per modificar el transport públic en superfície de la nostra ciutat i per aconseguir una mobilitat diferent. Volem un canvi que sigui segur. I amb el projecte d´avui serem capaços de crear una xarxa d´autobusos digna del s.XXI?.

Podeu consultar el dossier de premsa al següent enllaç:

http://w3.bcn.cat/fitxers/premsa/120523dossiernovaxarxabus.770.pdf





Paraules clau