Una fuita d´aigua afecta el servei de gas de tres carrers del barri del Poble Sec : Servei de Premsa

Una fuita d´aigua afecta el servei de gas de tres carrers del barri del Poble Sec

03/06/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Una fuita d´aigua en les instal·lacions del camp de futbol municipal La Satalia, al districte de Sants-Montjuïc, ha deixat sense servei de gas unes 37 finques en l´àmbit dels carrers Margarit, Vilà Vilà i l´avinguda Paral·lel, al barri del Poble Sec. La incidència ha tingut lloc quan una fuita d´aigua a les instal·lacions ha malmès una canonada de gas.

L´empresa Gas Natural té un total de 35 persones treballant des d´aquest matí per tal de resoldre la incidència i està previst que es restableixi el servei als habitatges afectats durant les properes hores.

Bombers de Barcelona ha activat el protocol d´avís a les companyies a les 10:50 hores per tal que es personessin al lloc on s´ha detectat la incidència, a avinguda Paral·lel, 91. L´activació del protocol ha permès una ràpida detecció de l´avaria. Aquest és un protocol que només existeix a la ciutat de Barcelona.

A més de Bombers, s´han desplaçat al lloc dels fets efectius de la Guàrdia Urbana, d´Hàbitat Urbà i del districte de Sants-Montjuïc. També s´han personat el tinent d´alcalde d´Hàbitat Urbà, Antoni Vives, i el regidor del districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí.





Paraules clau