El Districte de Sants-Montjuïc obre un expedient informatiu per determinar les causes de l´avaria del Poble-Sec : Servei de Premsa

El Districte de Sants-Montjuïc obre un expedient informatiu per determinar les causes de l´avaria del Poble-Sec

04/06/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Districte de Sants-Montjuïc ha obert avui un expedient informatiu per determinar les causes de la fuita d´aigua que ahir va provocar una avaria de gas que va deixar sense subministrament diverses finques del barri del Poble-Sec. A través d´aquest expedient el consistori vol determinar també les responsabilitats de l´incident, que va començar en una instal·lació esportiva municipal.

El regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, ha informat avui que els operaris de la companyia de gas, així com els tècnics municipals, continuen treballant tant als carrers afectats per l´avaria com al lloc on es va originar la fuita d´aigua per intentar resoldre el més aviat possible la incidència. A hores d´ara una desena d´abonats de finques situades continuen sense subministrament de gas.

L´incident va tenir lloc durant el matí d´ahir, quan una fuita d´aigua procedent de les instal·lacions del camp de futbol de La Satàlia, va afectar el subministrament de gas a la zona dels carrers Margarit, Vila Vilà i avinguda del Paral·lel, al barri del Poble-Sec. Immediatament es va activar el protocol d´avís a les companyies, que va permetre detectar ràpidament l´origen del problema. Aquesta incidència va obligar a interrompre el subministrament de gas en 37 finques d´aquest àmbit.





Paraules clau