Cop policial contra el consum i el tràfic de substàncies estupefaents en un local “after” de Ciutat Vella : Servei de Premsa

Cop policial contra el consum i el tràfic de substàncies estupefaents en un local “after” de Ciutat Vella

09/06/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Agents de la Policia de la Generalitat?Mossos d´Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona han desplegat aquest matí al voltant de les 07.00 hores, un dispositiu conjunt en el decurs del qual s´ha inspeccionat un bar musical al barri del Raval de Barcelona.

Aquest dispositiu policial s´emmarca en l´àmbit del POE Oci Nocturn i la finalitat ha estat fer una inspecció administrativa al local que ha estat objecte de diverses queixes dels veïns i dels comerços de la zona per molèsties de soroll, concentracions de persones amb actituds incíviques i baralles a la via publica quan surten del bar, així com consum de substàncies estupefaents al carrer, entre altres.

Balanç del dispositiu

L´actuació d´avui ha deixat com a balanç un total de 64 persones identificades. D´aquestes identificacions 16 han resultat positives, es a dir, eren persones amb antecedents policials.

Els Mossos d´Esquadra han aixecat 6 actes administratives per tinença de substàncies estupefaents i s´han detingut 2 persones, una per un delicte de salut pública i una altra per un requeriment judicial pendent. Una tercera persona ha quedat denunciada per una falta d´estafa.

A banda, la Guàrdia Urbana ha comunicat al local un acte de notificació de cessament de l´activitat, en desenvolupar aquest una activitat diferent a la llicència que disposa i ha aixecat una acta per permetre el consum de substàncies estupefaents a l´interior del local.





Paraules clau