Trias: ?Ara més que mai necessitem empreses i emprenedors que creïn oportunitats, de present i de futur, que facin créixer Barcelona i Catalunya com a referents al món? : Servei de Premsa

Trias: ?Ara més que mai necessitem empreses i emprenedors que creïn oportunitats, de present i de futur, que facin créixer Barcelona i Catalunya com a referents al món?

13/06/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona ha declarat que ?tot i les dificultats econòmiques, aquest Saló presenta oportunitats de negoci molt importants, d´assessorament, de finançament i d´acompanyament a les empreses i a les persones emprenedores? en la inauguració del Saló BIz Barcelona 2012.

BizBarcelona és una Saló adreçat a empresaris i emprenedors on s´han programat activitats com 160 conferències amb més de 300 ponents, tallers i espais per facilitar els contactes empresarials i l´intercanvi d´idees.

Xavier Trias ha dit: ?Ara més que mai necessitem empreses i persones emprenedores que creïn oportunitats, de present i de futur, que facin créixer aquesta ciutat i aquest país, i situïn Barcelona i Catalunya com a referents internacionals?.

L´alcalde de Barcelona ha insistit: ?Tots esperem que Europa ens simplifiqui les normatives. Estem en una crisi econòmica, de finançament i institucional perquè Europa està en crisi. Cal un lideratge europeu o sinó serà només un mercat econòmic i així no és manera de construir Europa. Les solucions a la crisi s´han de fer des de la seriositat i la responsabilitat de cadascú. S´ha d´agrair l´esforç, el rescat, però també hem de ser autoexigents amb nosaltres mateixos i amb els altres?.

Trias ha afegit: ?Des de l´Ajuntament de Barcelona apostem per sumar esforços, per donar el màxim suport a la iniciativa privada i facilitar el camí per tal que les empreses creixin, creïn llocs de treball i s´internacionalitzin, per tal que les idees es converteixin en negoci i les il·lusions en realitats?.

L´alcalde de Barcelona ha afirmat que ? estem treballant intensament per generar un entorn de confiança i credibilitat que atregui inversions i talent internacional. Barcelona com a model productiu, d´alt valor afegit, que creï riquesa i generi ocupació de qualitat?.

L´alcalde ha dit: ?Barcelona té potencial i capacitat per ser la punta de llança de la recuperació econòmica del país. Si algú ens pot treure de la crisi, aquesta és la ciutat de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana. Tenim un bon teixit econòmic, amb indústria competitiva, amb serveis de qualitat, i amb un sector turístic molt fort i amb una marca que té un valor increïble i que l´hem de cuidar i posar al servei dels emprenedors?.

Sònia Recasens, tinent d´alcalde d´Economia, Empresa i Ocupació i presidenta del Comitè Organitzador de BizBarcelona ha declarat que ?es vol donar suport a totes aquelles persones que estan intentant posar en marxa una idea de negoci, aquelles que estan buscant nous projectes per a fer créixer una empresa, que estan buscant finançament i aquelles que volen internacionalitzar-se. Ens adrecem a dos destinataris: empresaris; pimes i autònoms i emprenedors?.

La tinent d´alcalde ha dit: ?Barcelona és un actiu en aquests moments i l´Administració té l´obligació de generar entorns de confiança, de seguretat que facilitin la creació de noves empreses, la consolidació i creixement d´empreses existents però també, crear entorns que facilitin l´interncanvi de coneixements, que impulsin la creativitat i la innovació. Per això BIzBarcelona és una gran oportunitat per Barcelona i per a la reactivació econòmica del país?.





Paraules clau