BizBarcelona impulsa durant dos dies l´esperit empresarial i l´emprenedoria : Servei de Premsa

BizBarcelona impulsa durant dos dies l´esperit empresarial i l´emprenedoria

14/06/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El foment de l´activitat empresarial i l´esperit emprenedor han enregistrat un important impuls després d´acollir 1.514 entrevistes entre emprenedors i inversors, 936 sessions d´assessorament i 164 ponències i taules rodones a càrrec de 256 experts en estratègia empresarial, internacionalització, finançament, màrqueting, innovació i vendes. BizBarcelona ha comptat amb el suport de l´ajuntament de Barcelona ? a través de Barcelona Activa -, la Generalitat de Catalunya, ?la Caixa?, la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

La tinenta d´alcalde d´Economia, Empresa i Ocupació i presidenta del Saló, Sònia Recasens, ha valorat el paper positiu del Saló per a superar la conjuntura actual: ?Per poder sortir reforçats de la crisi, reactivar l´economia i generar ocupació, tant important és que es creïn nous negocis, com que el teixit empresarial de la ciutat es consolidi i creixi amb visió global?.Recasens ha afegit: ?Per aquest motiu, iniciatives com BizBarcelona sempre comptaran amb el suport de l´Ajuntament, perquè tots junts hem de treballar per donar suport als emprenedors i les empreses com a motor de desenvolupament i progrés per avançar cap a la recuperació econòmica?.

En aquest mateix sentit, Aleix Planas, director del Saló ha assegurat que ?tant els expositors com els visitants s´han mostrat satisfets per la qualitat del programa i l´oferta del Saló. Les pimes i els emprenedors que ens han visitat han trobat totes les solucions per impulsar els seus negocis, mentre que els expositors ens han transmès la seva satisfacció pel nivell i perfil del visitant, més professional que en anteriors edicions”.

En la seva segona edició -i quan resten dues hores per al tancament de portes-, BizBarcelona ha registrat uns 12.000 visitants durant els dies de celebració i ha acollit 85 expositors.

Global EntrepreneurshipCompetition

L´empresa de Singapur AwakTechnologies ha guanyat la quarta edició de la Global EntrepreneurshipCompetition (GEC), torneig en què competeixen els millors 16 businessplans del món. L´empresa va obtenir la major puntuació dels jutges pel desenvolupament tecnològic i el projecte de comercialització d´una màquina de diàlisi portàtil de la mida d´una bossa, que podria transformar radicalment la vida de milions de persones amb malaltia renal.

Neo KokBeng, fundador i CEO de la start-up guanyadora, ha dit: “Participar en BizBarcelona ha estat una gran experiència perquè és una plataforma molt atractiva per a empresaris globals que et permet explorar el potencial del teu negoci i fer networking amb alguns dels inversors més importants del món “. “Per Awak Technologies, guanyar la GEC té un enorme valor perquè el jurat està format per alguns dels principals inversors, acadèmics i representants de grans corporacions del món el que ens injecta confiança en el nostre producte, estratègia i plans de futur”, ha afegit KokBeng.





Paraules clau