L´Ajuntament inicia l´última fase de les obres de millora del clavegueram de Verdum i Roquetes : Servei de Premsa

L´Ajuntament inicia l´última fase de les obres de millora del clavegueram de Verdum i Roquetes

15/06/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Ajuntament de Barcelona ha iniciat aquest mes de juny la darrera fase d´obres de millora del clavegueram als barris de Verdum i Roquetes, al districte de Nou Barris. L´actuació consisteix en la millora dels sistemes de desguàs dels claveguerons de les finques al clavegueram i la substitució de clavegueres antigues de formigó que actualment estan en mal estat, per tubulars de material plàstic que li donen més durabilitat i resistència.

Les obres s´han iniciat aquest mes de juny, i està previst que finalitzin a finals d´any, amb el que s´haurà completat una actuació que s´ha dut a terme en 4 fases, al voltant dels carrers de Quarter de Simancas, Via Favència, Artesania, Almagro, Marin, Alonso Cano, Góngora, i Almansa. En total, s´haurà invertit més de 2.206.000 euros.

El projecte també inclou millores en l´espai urbà com són la renovació de paviments al carrer Góngora i la implantació de la xarxa de clavegueram abans inexistent; la renovació de paviments i substitució de la claveguera existent al lateral de la Via Favència i la substitució dels paviments i parterres afectats per les obres.

Aquesta és la tercera fase d´un projecte que es va endegar l´any 2009, amb una segona fase l´any 2010 i 2011.

En total, quan finalitzin les obres, s´hauran reconstruït 135 claveguerons, s´haurà renovat 2.232 metres de la xarxa de clavegueram d´aquesta zona, el que representa un 93% del total de la xarxa de la zona i s´haurà construït 91 nous metres de xarxa secundària de clavegueram.

La durada de totes aquestes actuacions de la darrera fase serà d´uns 6 mesos, fins al desembre de 2012.





Paraules clau