70.000 persones celebren la revetlla de Sant Joan a les platges de Barcelona : Servei de Premsa

70.000 persones celebren la revetlla de Sant Joan a les platges de Barcelona

24/06/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Unes 70.000 persones han celebrat enguany la revetlla de Sant Joan a les platges de Barcelona. El dispositiu de neteja de l´Ajuntament de Barcelona ha iniciat les tasques de condicionament de les platges a les 6 del matí i a les 9:15 hores ja estaven obertes al públic totes les platges de la ciutat. En total, s´han recollit 19 tones de residus.

Bombers de Barcelona ha realitzat 201 serveis. Els més rellevants han estat dos incendis forestals, ja extingits, que han portat a activar el Pla d´Actuació d´Emergències Municipal per incendis forestals, que ja està desactivat.

El primer d´ells ha tingut lloc a la carretera d´Horta a Cerdanyola del que s´ha rebut l´avís a les 2:30 hores i s´han enviat 10 vehicles de bombers i 3 camions cuba de Medi Ambient i Serveis Urbans- Hàbitat Urbà. L´altre ha tingut lloc a la carretera Alta de Roquetes cantonada amb el carrer Aiguablava i s´ha rebut l´avís a les 3:47 hores. Bombers ha enviat 4 vehicles.

La Guàrdia Urbana ha dut a terme 94 alcoholèmies, de les quals 4 han donat positiu. A més, han decomissat un total de 3.240 llaunes. El cos de seguretat també ha actuat en una festa no autoritzada a la platja de la Mar Bella a la que s´hi trobaven unes 400 persones. S´ha aixecat acta contra els organitzadors per ocupació de la via pública i s´ha decomissat la taula de música, 648 llaunes de begudes i 21 ampolles.

Per la seva banda, entre el SEM i la Creu Roja s´han dut a terme 86 assistències mèdiques i 15 trasllats a centres assistencials.





Paraules clau