L´alcalde de Barcelona aposta per avançar en el desenvolupament de la regió Mediterrània per donar oportunitats i esperances als que més ho necessiten : Servei de Premsa

L´alcalde de Barcelona aposta per avançar en el desenvolupament de la regió Mediterrània per donar oportunitats i esperances als que més ho necessiten

27/06/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit aquest vespre al Palauet Albéniz la recepció als representants dels 43 països de la UPM, al Servei Europeu d´Acció Exterior, a la representació de la Comissió europea i de la Lliga de Països Àrabs, i a l´staff del Secretariat de la UPM, que es troben a Barcelona amb motiu d´una reunió ordinària del SOM (Senior Official Meetings de la UPM).

L´alcalde ha agraït la feina que s´està fent des de la UPM per la gent de Mediterrània. ?Venim de països diferents, de cultures diferents però compartim un objectiu comú: avançar en el desenvolupament d´aquesta regió, per donar oportunitats i esperances als que més ho necessiten?. Trias ha apostat per avançar en el ?desig comú de veure una regió mediterrània pròspera? i per promoure el diàleg euromediterrani.

Trias ha afirmat que Barcelona ?és i sempre ha estat una ciutat catalana, europea i mediterrània?. ?Sempre hem vist la Mediterrània?, ha afegit, ?com un pilar fonamental del progrés europeu. Compartim un destí comú i la defensa dels pobles de la Mediterrània. No serà fàcil però hem de seguir perseguint aquest somni?.

Per això, ha explicat l´alcalde de Barcelona, ?hem de donar suport a la Unió per la Mediterrània?, i ha refermat en nom de l´Ajuntament de Barcelona, que té l´honor de ser la seu del Secretariat de la Unió per la Mediterrània, ?el nostre compromís amb aquesta institució?.





Paraules clau