Alcalde Trias: ?Hem de seguir treballant perquè Barcelona esdevingui un dels principals pols d´inversió en noves tecnologies a nivell internacional? : Servei de Premsa

Alcalde Trias: ?Hem de seguir treballant perquè Barcelona esdevingui un dels principals pols d´inversió en noves tecnologies a nivell internacional?

28/06/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde ha assistit a la inauguració de la nova seu de Vodafone, a l´Avinguda Diagonal en el 22@, juntament amb el president Francisco Roman,i el director general de Catalunya Albert Buixadé , el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d´Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Carles Flamerich; i els tinents d´alcalde Sònia Recasens i Antoni Vives. Trias ha agraït a Vodafone Ibérica que malgrat la situació econòmica actual hagi decidit, no només mantenir les seves oficines a Barcelona, sinó invertir i ampliar el seu potencial productiu.

La companyia ha fet una gran inversió en aquest projecte situat al 22 @. Amb aquest nou edifici de 3000 m2 repartit en cinc plantes i, que dóna feina a més de 300 treballadors es consolida la nova seu. A parer de Trias quan una empresa com Vodafone decideix fer l´aposta d´invertir, ?demostra que Barcelona està fent bé la feina? i ha afegit ?com a alcalde us he de dir que Barcelona necessita més que mai la col·laboració i de la implicació de tothom per crear noves oportunitats, de present i de futur?.

Trias ha dit que ?la nostra aposta per Barcelona és clara, desenvolupar un model de creixement econòmic basat en la creació d´ocupació, millorant alhora la nostra competitivitat a nivell internacional, el benestar de les persones i apostar per la col·laboració públic-privada?. Com ha afirmat l´alcalde en aquests moments tan complexos ?hem de continuar treballant perquè Barcelona esdevingui un dels principals pols d´inversió en noves tecnologies de futur a nivell internacional? i ha afegit que ?només així farem possible que Barcelona sigui una de les àrees més dinàmiques del sud d´Europa i punta de llança de la recuperació econòmica del país?.

L´alcalde ha explicat que en els darrers anys, Barcelona i la seva Àrea Metropolitana ha experimentat un important creixement en el sector de la telefonia mòbil que reforça el paper de Barcelona com a Capital Mundial del Mòbil. ?És una oportunitat única d´atracció de talent i d´inversions perquè aquesta Capitalitat és més que una fira. És l´escenari perfecte per fer créixer un nou teixit empresarial i crear nous llocs de treball altament qualificats?, ha finalitzat Trias.





Paraules clau