Xavier Trias: ?La col·laboració públic-privada ens permet donar resposta a demandes socials en el camp de l´habitatge? : Servei de Premsa

Xavier Trias: ?La col·laboració públic-privada ens permet donar resposta a demandes socials en el camp de l´habitatge?

29/06/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´Alcalde de Barcelona, Xavier Trias ha destacat avui com ?la col·laboració públic-privada ens permet donar resposta a demandes socials en el camp de l´habitatge?. Durant la visita que ha fet a la promoció el Triangle 22@, Trias ha subratllat ?el paper de la Fundació Nou Lloc, promotora dels pisos, amb la qual des de l´Ajuntament hem coordinat esforços i iniciatives per construir 53 pisos de lloguer social?. ?Aquest és un exemple clar de com des del partenariat públic – privat es poden combinar esforços per un fi comú?, ha sentenciat l´alcalde.

Davant dels nous adjudicataris d´aquesta promoció, ubicada al carrer Àvila 143, l´alcalde ha assegurat que ?com a ciutat, és un èxit que puguem atendre les necessitats de les persones, facilitar un habitatge digne a aquells que ho necessiten, com són els joves però també la gent gran?.

L´Ajuntament de Barcelona ha cedit sòl a fundacions i privats per fer un total de 648 habitatges protegits en tres anys, situats al voltant de l´eix de l´Av. Diagonal, des de Glòries fins al Fòrum.

Xavier Trias ha volgut destacar que el Triangle 22@ està ubicat en un lloc emblemàtic.? Sant Martí està vivint reformes molt importants, que sens dubte milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes. Els vostres habitatges en són una part, conjuntament amb la urbanització dels entorns del 22@? i ha afegit que ?aquest nou edifici ja és tota una referència al districte?.

Un nou edifici que és especial per formar part d´una promoció de plurihabitatges de la ciutat que ha obtingut la màxima qualificació en criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. I perquè inclou, segons ha destacat l´alcalde, una instal·lació de recollida pneumàtica dintre del mateix edifici, cubells per a recollida selectiva, xarxa de fibra òptica, un punt de càrrega de motos elèctriques i un aparcament de bicicletes.

Trobareu més informació a l´apartat Dossiers de premsa de www.bcn.cat/media





Paraules clau