14 persones desallotjades de casa seva per un incendi al restaurant dels baixos d´un edifici del carrer Pujades, a Sant Martí : Servei de Premsa

14 persones desallotjades de casa seva per un incendi al restaurant dels baixos d´un edifici del carrer Pujades, a Sant Martí

01/07/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Un total de 14 persones han estat desallotjades aquesta tarda de casa seva a causa d´un incendi als restaurant situat als baixos de l´edifici del carrer Pujades, 93, al districte de Sant Martí.
Bombers de Barcelona ha rebut l´avís a les 16.56h per un incendi en un restaurant, i s´hi ha traslladat amb 7 dotacions. El foc ha començat en una campana extractora de fums de la cuina del bar restaurant situat als baixos del número 93 del carrer pujades. L´incendi ha afectat també dos dels pisos situats just a sobre i que tenen les bigues de fusta. A causa de l´afectació de fum i en el subministrament de serveis s´ha decidit desallotjar les 14 persones que resideixen a tot l´edifici, de set habitatges, els quals han rebut atenció per part dels professionals del Centre d´Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per garantir el seu reallotjament en cas que el necessitin.
El Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladats dues persones a centres hospitalaris, però cap d´elles ha estat afectada pel foc o la inhalació de fum sinó per crisi d´ansietat.

Demà al matí els serveis tècnics i els bombers comprovant l´estat de l´edifici per determinar quan podran tornar a casa les persones desallotjades.





Paraules clau