Xavier Trias destaca la importància de continuar treballant per aconseguir la igualtat d´oportunitats reals entre homes i dones : Servei de Premsa

Xavier Trias destaca la importància de continuar treballant per aconseguir la igualtat d´oportunitats reals entre homes i dones

02/07/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta tarda l´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit el Plenari Extraordinari del Consell Municipal de Dones acompanyat per la regidora de Dona i Drets Civils i Presidenta del Consell, Francina Vila. Trias ha volgut agrair la tasca de les totes les entitats que formen part d´aquest Consell Municipal que treballen per garantir la visió de gènere de les polítiques municipals i donar visibilitat a les dones de la ciutat.

Trias ha destacat la importància de la corresponsabilitat com a eix bàsic ?per fer de la nostra ciutat un espai on homes i dones puguin desenvolupar-se personal i professionalment , només amb aquest compromís tindrem una garantia de futur?.

Xavier Trias ha recordat que actualment estem davant de la generació de dones més ben formades de la història del nostre país, però que només el 5.3% de les dones ocupen llocs de responsabilitat, en aquest sentit, l´alcalde ha afirmat que ?com a societat no ens podem permetre perdre tant talent femení pel fet de no estar en igualtat de condicions dels homes, tant en l´esfera laboral o professional con en la privada?.

L´alcalde ha afirmat que és un compromís de l´Ajuntament de Barcelona continuar treballant a través de la regidoria de Dona i Drets Civils ?per aconseguir la igualtat d´oportunitats entre homes i dones. No ens podem permetre que la crisi actual ens faci retrocedir en les millores que hem anat assolint com a societat en aquest àmbit ni deixar perdre el valor i el talent que aporteu com a dones. Cap dona a Barcelona es quedarà enrere.?





Paraules clau