L´alcalde es compromet davant la Taula del Tercer Sector Social a continuar ampliant els pressupost de les polítiques socials : Servei de Premsa

L´alcalde es compromet davant la Taula del Tercer Sector Social a continuar ampliant els pressupost de les polítiques socials

04/07/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona Xavier Trias i la tinent de Qualitat de Vida, Igualtat Esports, Maite Fandos, s´han reunit aquesta tarda amb les entitats de la Taula del Tercer Sector Social. L´objectiu d´aquesta segona reunió, a la que també ha assistit la presidenta de la Taula, Àngels Guiteras, ha estat acordar de manera conjunta quin és el full de ruta per poder continuar donant resposta a les necessitats de la ciutadania.

Xavier Trias ha recordat que fa un any es van reunir amb el mateix objectiu i que ?l´atenció a les persones, sobretot a les més vulnerables, són prioritat del meu govern, sobretot en un moment tan complicat com l´actual. Hem treballat amb responsabilitat per fer-hi front a la situació en la que ens trobem i estem ajudant a les persones que més ho necessiten?.

L´alcalde ha afirmat a les entitats que ?aquest ajuntament continuarà augmentant el pressupost de l´àrea social per ser capaços de donar resposta a les necessitats dels nostres ciutadans. Aquest any, l´hem augmentat un 8% respecte l´any anterior, la millor prova que complim amb el nostre compromís d´atenció a les persones?.

Trias ha demanat a les entitats que es continuï treballant plegats i compartir el repte d´atendre a les persones més vulnerables ?necessitem la vostra implicació activa i volem implicar els ciutadans, enfortir el treball comunitari i promoure la solidaritat entre veïns i veïnes?. L´alcalde ha insistit que tot i el moment tan complicat, ?la nostra ciutat té recursos i una gran potencialitat que s´ha d´aprofitar. El teixit associatiu que representen les entitats han contribuït a la cohesió social que caracteritza Barcelona, i per això, ara més que mai, hem de caminar plegats per sortir de la crisi amb un teixit social més reforçat i una ciutadania més activa?.





Paraules clau