La Guàrdia Urbana i els Mossos registren a Barcelona una associació cannàbica on troben 17 quilos de marihuana : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana i els Mossos registren a Barcelona una associació cannàbica on troben 17 quilos de marihuana

14/07/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i de la Policia de la Generalitat- Mossos d´Esquadra han detingut Francesc S.S. com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. Els agents dels dos cossos policials van efectuar dimecres 11 de juliol una entrada i escorcoll a una associació cannàbica del carrer Ample de Barcelona.

En el transcurs de l´operació, els agents van intervenir 17 quilos de marihuana i gairebé 11.000 euros en efectiu.

La investigació, tutelada pel jutjat d´instrucció número 6 de Barcelona, es va iniciar a finals de juny d´aquest any 2012 com a conseqüència de les queixes veïnals relacionades amb la gran afluència de gent que entrava i sortia d´un local que suposadament es tractava d´una associació cannàbica.

Els agents de la Unitat d´Investigació de Ciutat Vella van realitzar dos dispositius previs a l´entrada i registre del local on van agafar declaració a clients-socis del local que manifestaven que pagaven una quota per poder recollir la marihuana.

Els agents van procedir el passat 11 de juliol a l´entrada i escorcoll del local d´aquesta associació, prèvia autorització del Jutjat. Fruit de l´operació policial conjunta, la Guàrdia Urbana i els Mossos d´Esquadra van imputar vuit treballadors del local i van detenir el responsable de l´Associació com a presumptes autors d´un delicte contra la salut pública. El detingut, Francesc S.S. de 34 anys, ja tenia dos antecedents pel mateix motiu.

Tots nou estan pendents que el Jutjat els citi per agafar-los declaració.





Paraules clau