Xavier Trias: ?l´Ajuntament continua col·laborant amb la Creu Roja perquè l´administració no pot assumir tota sola la resposta a les situacions difícils? : Servei de Premsa

Xavier Trias: ?l´Ajuntament continua col·laborant amb la Creu Roja perquè l´administració no pot assumir tota sola la resposta a les situacions difícils?

18/07/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta tarda el Saló de Cent ha acollit l´acte de commemoració dels 140 anys de Creu Roja a Barcelona. Durant l´acte, presidit per l´alcalde Xavier Trias, i amb la presència de la tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i pel president de l´Assemblea Local de Creu Roja a Barcelona, Josep Marqués, s´ha realitzat un homenatge a Miquel Planas, autor del cartell del 140è aniversari que s´ha descobert aquesta tarda i que va morir el passat 21 de maig.

Xavier Trias ha felicitat a Creu Roja pels seus 140 anys a Barcelona, i ha recalcat que ?més enllà de les dates, valorem el vostre ajut en termes d´humanitat, de solidaritat, de creació de vincles invisibles i de sensacions de benestar i de pertinença?. L´alcalde també ha volgut agrair la ?gran tasca dels més de 42.000 socis i sòcies que té Creu Roja a la nostra ciutat, les més de 1.000 empreses que hi col·laboren i els més de 2.400 voluntaris i voluntàries que són el rostre de la feina que fa aquesta entitat?.

Trias s´ha referit al paper que aquesta entitat està jugant en aquests moments de crisi i ha assegurat que ?l´Ajuntament continua col·laborant amb la Creu Roja perquè l´administració no pot assumir tota sola la resposta a les situacions de crisi?.

Això no obstant, l´alcalde s´ha mostrat molt optimista quan ha dit que ?la situació és molt difícil però hem passat moments pitjors, i a més ara tenim una consciència social molt més profunda?. Trias ha acabat dient: ?Aquesta ciutat té capacitat per donar respostes, Barcelona i la seva àrea metropolitana serà la punta de llança de la sortida d´aquesta crisi, però malhauradament també en temps de bonança hi ha persones que ho passen malament i per això els continuarem necessitant.?

Des de l´any 1987, l´Ajuntament de Barcelona té establert un conveni de col·laboració amb la Creu Roja que s´ha anat renovant periòdicament. Actualment l´aportació econòmica de l´Ajuntament a través de l´Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, és de 693.769 euros.





Paraules clau