L´Alcalde Trias lloa els valors de la perseverança i l´esforç que representen els ?ambaixadors? del mundial de natació : Servei de Premsa

L´Alcalde Trias lloa els valors de la perseverança i l´esforç que representen els ?ambaixadors? del mundial de natació

19/07/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit aquest migdia al Saló de Cròniques de l´Ajuntament a l´acte de presentació dels ambaixadors dels XV FINA Campionats del Món de Natació BCN2013, que se celebraran a Barcelona del 19 de juliol al 4 d´agost de l´any que ve. A l´acte, que ha estat presentat per la nedadora Gemma Mengual, també hi han intervingut la tinenta d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, el president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, i el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran.

Els tretze ambaixadors i ambaixadores del campionat mundial de natació BCN2013, destacats nedadors i waterpolistes d´altres èpoques que han esdevingut icones esportives, són Dani Ballart, Lourdes Becerra, Júlia Cruz, Manel Estiarte, Pedro García, Sergi López, David Meca, Anna Pardo, Ivan Pérez, María Peláez,Irina Rodríguez, Jordi Sans i Nina Zhivanevskaia.

L´Alcalde ha agraït als esportistes que contribueixin al fet que els mundials de natació siguin una nova ocasió per projectar Barcelona al món. Xavier Trias ha subratllat que ?més enllà dels èxits el més important que ens transmeten aquests esportistes són els valors molt necessaris per a la nostra societat en aquests moments difícils que estem vivint?. L´Alcalde ha remarcat aspectes com ?l´esforç, la perseverança, el treball en equip, el respecte al contrari o la superació personal?. Xavier Trias està convençut que ?Barcelona tornarà a comptar amb la solidaritat, el compromís i l´empenta de tothom perquè aquests mundials de natació siguin un èxit? i es converteixin en ?una gran celebració ciutadana?. ?Barcelona ha d´esdevenir una ciutat de cultura, benestar i esport, i amb l´implicació de tothom i generant un sentiment col·lectiu ho farem possible?, ha dit l´alcalde.

L´Alcalde ha lloat la feina dels clubs de natació de la ciutat, entitats i federacions que ?estan treballant de manera ferma, dia a dia, per impulsar l´esport de base i promoure hàbits saludables?. Xavier Trias està convençut que l´esforç d´organitzatiu dels mundials ha de revertir en el reforç de l´esport de base perquè ?sense l´esport de base no es poden fer competicions d´alt nivell com aquesta?.

Xavier Trias ha agraït als ambaixadors i ambaixadores, membres de l´equip de Barcelona 2013, entitats, clubs, voluntaris, federacions, patrocinadors i mitjans de comunicació la seva contribució per ?crear una competició i un espectacle extraordinari amb uns valors extraordinaris?.





Paraules clau