El ple de l´Ajuntament de Barcelona expressa el condol per les víctimes dels incendis i la solidaritat amb els municipis que els han patit. : Servei de Premsa

El ple de l´Ajuntament de Barcelona expressa el condol per les víctimes dels incendis i la solidaritat amb els municipis que els han patit.

25/07/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Consell Plenari de l´Ajuntament de Barcelona ha expressat aquest matí el condol per les víctimes dels incendis forestals que els últims dies han afectat Catalunya i la solidaritat de la capital del país amb tots els Ajuntaments que han patit el focs. El president del Consell Plenari, Joan Puigdollers, ha recordat que ?el 25 de juliol és un dia singular i històric per aquesta ciutat? i, en aquest sentit, ha fet ?una crida a l´esperança, tot expressant que la capital de Catalunya s´adhereix i mostra la seva solidaritat amb els ajuntaments dels municipis que han patit els incendis forestals?. ?En nom de tots, vull expressar el dolor per les quatre víctimes dels focs de l´Alt Empordà i pel membre de l´Agrupació de Defensa Forestal que va morir mentre treballava en l´extinció d´un incendi a Castellar del Vallès?, ha afegit Puigdollers.

El Consell Plenari ha expressat ?el reconeixement col·lectiu a la tasca de Bombers, Mossos d´Esquadra, Agrupacions de Defensa Forestal, sanitaris i guàrdies forestals que han intervingut en l´extinció?, així com l´agraïment a ?l´actitud solidaria de veïns i veïnes de l´entorn de l´Alt Empordà que han acollit les persones que havien quedat bloquejades?. ?Amb aquestes actituds hem de tenir una gran confiança en el futur d´aquest país?, ha conclòs el president del plenari.





Paraules clau