Barcelona adverteix els turistes de l´estafa dels trilers : Servei de Premsa

Barcelona adverteix els turistes de l´estafa dels trilers

02/08/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una campanya informativa per advertir els ciutadans, i els turistes en particular, de l´estafa dels trilers. Aquesta setmana s´han col·locat banderoles a Rambla on s´alerta que ?No és un joc, és una estafa?. Paral·lelament, s´han distribuït cartes i fulletons informatius a les botigues, per tal que els puguin penjar en algun lloc visible o es puguin donar als turistes en el moment de la compra.

Les pantalles de leds dels quioscos de la Rambla també projectaran durant el dia el mateix missatge. Aquesta acció vol ser una iniciativa més destinada a advertir les persones que desconeixen la il·legalitat i l´estafa que suposen els trilers.

A finals de la setmana passada també es van instal·lar quatre torretes informatives (dues a la Rambla, una a l´entorn de la Sagrada Família i una al final del Passeig Joan de Borbó) per explicar de forma clara i pedagògica quines són les normes de convivència a la ciutat de Barcelona. Es tracta, doncs, d´iniciatives destinades a la prevenció i la conscienciació.

L´Ajuntament de Barcelona va començar el passat 15 de juny l´Operació Estiu, que preveu un reforç de tots els operatius municipals per garantir i vetllar per la qualitat de l´espai públic i la seguretat, en un dels moments de l´any on l´afluència de persones és més important. Això inclou un reforç del patrullatge preventiu, que busca precisament combatre de forma més eficaç activitats com la dels trilers.





Paraules clau