En marxa la campanya “Un estiu per enamorar-te del Modernisme” amb descomptes per visitar el patrimoni modernista de la ciutat : Servei de Premsa

En marxa la campanya “Un estiu per enamorar-te del Modernisme” amb descomptes per visitar el patrimoni modernista de la ciutat

02/08/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Ajuntament de Barcelona i la Ruta del Modernisme ofereixen aquest estiu una promoció especial adreçada als ciutadans per visitar el patrimoni modernista de la ciutat. Es tracta d´una promoció per visitar, des d´agost i fins al 15 de setembre, tretze edificis modernistes.

Els espais inclosos en la promoció són: CaixaForum Fàbrica Casaramona, CosmoCaixa Museu de la Ciència, Fundació Antoni Tàpies. Editorial Montaner i Simon, Fundació Francisco Godia. Casa Garriga i Nogués; Hospital de Sant Pau Recinte Històric; Hotel Espanya; La Pedrera ? Obra Social Caixa Catalunya; Museu del Modernisme Català; Museu Nacional d´Art de Catalunya; Parc d´Atraccions Tibidabo; Palau de la Música Catalana; Palau Güell, Pavellons Güell.

La promoció ofereix descomptes del 50% per visitar l´arquitectura modernista i els secrets que amaga, així com per gaudir de les activitats que s´hi duen a terme. Només cal inscriure´s a la campanya a través del web www.bcn.cat/estiu/modernisme. Els interessats rebran còmodament els vals de descompte.





Paraules clau