L´alcalde Trias, acompanyat pel president del RCD Espanyol, ha presentat el 38è Trofeu Ciutat de Barcelona – Memorial Fernando Lara : Servei de Premsa

L´alcalde Trias, acompanyat pel president del RCD Espanyol, ha presentat el 38è Trofeu Ciutat de Barcelona – Memorial Fernando Lara

02/08/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest matí l´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president del RCD Espanyol, Ramon Condal, han presentat el 38è Trofeu Ciutat de Barcelona – Memorial Fernando Lara. Aquest trofeu enfronta al RCD Espanyol amb un equip convidat que enguany és el Montpeller Hérault Sport Club, campió de la lliga francesa i que la pròxima temporada disputarà la lliga de Campions. El partit es disputarà demà divendres 3 d´agost a l´Estadi RCDE de Cornellà- El Prat. L´alcalde ha afirmat que és un ?honor? rebre al Reial Club Esportiu Espanyol i poder presentar a l´Ajuntament la 38a edició del Trofeu Ciutat de Barcelona.

Barcelona, ha afirmat Trias, és una ciutat que ha fet de la seva vinculació amb l´esport un senyal d´identitat. Fa pocs dies es va celebrar el 20è aniversari del Jocs Olímpics, un èxit esportiu i que va representar un punt d´inflexió molt important per a ciutat, que va ser el motor d´una gran transformació i que va projectar la imatge d´una ciutat compromesa amb l´esport i els esdeveniments esportius internacionals.

L´alcalde ha explicat que, més enllà d´esdeveniments internacionals de referència, que s´han de seguir celebrant, ?l´esport vertebra la nostra ciutat i és present a tots els barris i districtes, en gran part gràcies als clubs i les associacions?. ?L´esport evoluciona a la ciutat gràcies als clubs, des dels grans als més modestos?, ha afirmat Trias, que ha afegit que ?farà el possible per tal que el RCD Espanyol tingui una seu estable a la ciutat de Barcelona?. Finalment, Trias ha dit que espera que el partit de demà ?sigui tot un èxit? i ha desitjat els màxims èxits esportius i econòmics pel club de cara a la propera temporada que està a punt de començar.

Tot seguit l´alcalde ha rebut a l´equip femení de futbol de l´Espanyol que aquest any ha guanyat la Copa de la Reina. Trias les ha felicitat per aquest èxit assolit amb perseverança i esforç i ha destacat l´aposta que el club ha fet pel, des de fa 40 anys, pel futbol femení.





Paraules clau