EXPOelèctric Fórmula-e arranca aquest setembre amb el màxim recolzament del sector del motor : Servei de Premsa

EXPOelèctric Fórmula-e arranca aquest setembre amb el màxim recolzament del sector del motor

06/08/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

EXPOelèctric Fórmula-e, el major esdeveniment de vehicles elèctrics del sud d´Europa, arrancarà aquest setembre la seva segona edició amb el màxim recolzament del sector del motor. La iniciativa pionera, que se celebrarà del 14 al 21 de setembre en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012, compta amb el patrocini de les principals marques de vehicles del mercat, Renault, SEAT, Nissan i Peugeot, així com d´Aenergy-SECE, per donar a conèixer a la ciutadania l´última generació de models elèctrics.

Impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de l´Institut Català d´Energia (ICAEN), l´Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d´Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (CETIB) i la Diputació de Barcelona, l´esdeveniment permetrà als visitants provar l´última tecnologia del mercat en vehicles elèctrics. Concretament, l´EXPOtest Elèctric, que tindrà lloc el 15 de setembre a l´Arc de Triomf, comptarà amb una quarantena de marques i la participació de més de 50 cotxes, 30 motos i 30 bicicletes elèctriques. Al llarg del dia, els visitants podran posar-se al volant de models com el Renault Twizy, el SEAT Altea XL Electric Ecomotive, el Nissan LEAF o el Peugeot iOn.

Orientat als ciutadans, l´EXPOtest Elèctric també disposarà d´un circuit tancat per a les proves de motocicleta i bicicleta elèctrica, una activitat que neix amb l´objectiu de promoure l´estalvi energètic i la conducció eficient, així com consolidar el vehicle elèctric com a alternativa urbana i interurbana.

A banda de les principals marques d´automòbil, EXPOelèctric Fórmula-e també compta amb el patrocini d´Aenergy-SECE, dues empreses dedicades a la creació, promoció i gestió d´infraestructures sostenibles i energies renovables, que ofereixen a l´esdeveniment el seu know-how de com una empresa pot aplicar en la seva activitat diària tecnologies que respectin el medi ambient, sense perdre la competitivitat i eficiència.

L´EXPOelèctric Fórmula-e és una iniciativa pionera que aquest setembre convertirà Barcelona en la capital europea de la mobilitat sostenible a través de 4 activitats lúdiques i divulgatives: la Ruta Elèctrica 2012, l´EXPOtest elèctric, les e-Jornades i la cursa ECOsèries.

Més informació a
http://www.ajbcnpremsa.info/download/expoelectric.pdf





Paraules clau