Esteve Camps, pregoner de la Festa Major de Gràcia, fa una crida a la solidaritat i l´optimisme : Servei de Premsa

Esteve Camps, pregoner de la Festa Major de Gràcia, fa una crida a la solidaritat i l´optimisme

14/08/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta tarda, Esteve Camps ha estat l´encarregat de pronunciar el pregó que ha donat el tret de sortida a la Festa Major de Gràcia acompanyat per la regidora del districte, Maite Fandos.

Camps ha recordat la seva infantesa i experiències dins de la Festa Major i com els valors de la mateixa no han canviat durant els darrers anys, ?l´esperit de repartir alegria a la mainada sempre ha estat una de les qualitats de la nostra Festa Major, que sempre i en tot moment ha obert els braços a tothom, sense el més mínim condicionant?. Esteve Camps també ha afegit que el seu pregó ?vol esperonar a viure la Festa Major amb la millor predisposició a l´optimisme i transmetre la mateixa alegria, solidaritat i tolerància?.

El pregoner ha afirmat que davant la situació actual ?hem de ser valents i decidits, com sempre hem estat, i seguir amb els nostres ànims i il·lusions per mantenir la nostra Festa Major en el lloc que sempre ha estat?.

Esteve Camps ha animat a tots els veïns i veïnes del districte a ?seguir treballant i a saber superar les adversitats amb la mateixa alegria com ens recorden sempre els nostres simpàtics gegantons, el Torradet i la Gresca?.

La regidora del Districte i alcaldessa accidental, Maite Fandos, ha afirmat per la seva banda que la Festa Major és ?un magnífic exemple de germanor entre els gracienc i gracienques, que any rere any uniu esforços perquè durant uns dies milers de visitants gaudeixin amb els guarnits que heu preparat?.

Fandos ha volgut destacar que aquesta festa ?no és només una festa d´estiu, es treball, esforç, dedicació i convivència.? La regidora també ha volgut recordar que en el context actual ?la nostra Vila ens torna a donar una lliçó de força amb la seva Festa Major, i és que la Festa, a banda de gresca i xerinola, també és solidaritat amb els més necessitats?.





Paraules clau