Alcalde Trias: “la revista Sàpiens ens ha ajudat a conèixer millor la història del nostre país des del rigor i des de la passió? : Servei de Premsa

Alcalde Trias: “la revista Sàpiens ens ha ajudat a conèixer millor la història del nostre país des del rigor i des de la passió?

18/10/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde Trias ha assistit aquesta tarda a la festa de celebració del 10è aniversari de la revista Sàpiens, en un acte que s´ha celebrat a la Fàbrica Moritz i on també hi eren presents, entre altres, Núria de Gispert, presidenta del Parlament; Ferran Mascarell, conseller de Cultura; el tinent d´alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; i la directora de la revista, Clàudia Pujol.

L´alcalde de Barcelona ha agraït l´entusiasme que hi van abocar les persones que van impulsar el seu naixement, així com la professionalitat i la passió dels seus directors, Eduard Voltas, Jordi Creus i Clàudia Pujol. Trias, ha explicat que ens trobem uns moments d´il·lusió, entusiasme i esperança que no es produeixen per casualitat? i ha destacat el treball de Sàpiens no només ens ha donat informació ?sinó que ens ha explicat coses de la realitat del nostre país i de la nostra ciutat?. L´alcalde ha afegit que això ?no només es fa des del rigor, sinó des de la passió d´estimar el país, Catalunya i la nostra història, i des de l´orgull del que som i amb la voluntat clara d´anar a liderar el que volem ser?.

En aquest sentit, l´alcalde ha donat les gràcies pel número de la revista del passat mes de setembre que estava dedicat als dos mil anys d´història de Barcelona.

Xavier Trias també ha volgut fer un reconeixement als integrants de la revista que davant del moment que estem vivint ens aporten ?la història, la realitat, el passat i el present però sobretot ens donen il.lusió per l´avui?.

Sàpiens és una revista en llengua catalana de divulgació històrica i periodicitat mensual. Pertany al Grup Cultura 03 i es distribueix a Catalunya, les Illes Balears i al País Valencià i té per objectiu divulgar la història dels Països Catalans i del món. Els seus articles normalment abracen des de la prehistòria fins a l´edat contemporània, i tracten una àmplia varietat temàtica que inclou, entre d´altres, política, cultura, economia, natura, gastronomia i ciència





Paraules clau