Hàbitat Urbà culmina el seu procés d´integració i obre una etapa més centrada en l´execució de projectes : Servei de Premsa

Hàbitat Urbà culmina el seu procés d´integració i obre una etapa més centrada en l´execució de projectes

19/10/2012



Temps estimat de lectura: 3 minuts

El tinent d´alcalde d´Hàbitat Urbà, Antoni Vives, ha explicat avui la nova etapa que engega l´àrea que dirigeix després d´un primer any i mig on s´ha dut a terme tot el procés d´integració de les àrees d´ Urbanisme, Infraestructures, Habitatge, Medi Ambient, Serveis Urbans i Tecnologies de la Informació i la Comunicació( TIC).

Vives ha comparegut per explicar que durant aquest primer any i mig de mandat el seu equip, encapçalat per Vicent Guallart, ha posat les bases del nou model de ciutat que defensa el govern de Xavier Trias, i que ha culminat amb l´aprovació del Pla d´Actuació Municipal, (PAM) i la presentació del projecte d´inversions 2013- 2015.

Segons Vives ?un cop culminada la feina de reorganització, integració d´equips, fusió d´empreses, i un cop dissenyat el projecte de ciutat autosuficient, de barris productius, velocitat humana, hiperconectada i fixades les prioritats, ara entrem en una nova etapa centrada en l´execució de projectes que materialitzi aquesta nova visió de Barcelona ?.

Vives ha assegurat que ?Hem volgut reforçar el paper de l´arquitecte en cap de la ciutat fent que Vicent Guallart es pugui dedicar en exclusiva a liderar els projectes de transformació que tenim entre mans i per això incorporem a l´equip a l´enginyer, Albert Vilalta com a gerent d´Hàbitat Urbà per assumir les tasques de coordinació i gestió necessàries per fer que la màquina funcioni?.

En el nou organigrama d´Hàbitat Urbà l´arquitecte Vicent Guallart manté el càrrec d´Arquitecte en Cap de l´Ajuntament i s´incorpora l´enginyer Albert Vilalta com a gerent d´Hàbitat Urbà. En aquesta estructura es manté el regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers i les gerències adjuntes d´Habitatge, a càrrec d´Antoni Sorollla, d´Urbanisme, Albert Civit, de l´IMI, Manel Sanromà, de Medi Ambient, Roman Llagostera i d´Infraestructures, Manuel Valdés.

Albert Vilalta Cambra

Albert Vilalta Cambra, nascut a Barcelona el 15 de Març de 1964, és Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya, en l´especialitat de Transports. La seva formació també inclou entre d´altres, el Màster en Organització i Direcció de Empreses, especialitat Construcció, per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Albert Vilalta va treballar durant molts anys a l´Ajuntament de Barcelona. Entre març de 2001 i el gener 2006 va ser Enginyer en Cap de l´Ajuntament de Barcelona, sent el màxim responsable tècnic de projectes i obres d´infraestructures de la ciutat. Prèviament entre març 2000 i Març 2001 va ser Enginyer ? Director de Programació i Qualitat dels Serveis Urbans del consistori.

Des del 2007 i fins a l´actualitat, ha estat Director General de TABASA Infraestructures i Serveis de Mobilitat SA i Director General de Túnel del Cadi SAC. Entre d´altres càrrecs a l´administració pública, també ha estat Director de la Comissió de seguiment de infraestructures Ajuntament ? Generalitat de Catalunya ? GISA o Cap de Projectes i Obres al Consorci de la Zona Franca de Barcelona

En l´àmbit de l´empresa privada ha estat Director Regional a Catalunya de Constructora Hispànica SA, entre el 2006 i el 2007, dedicada a la construcció d´obra publica, Delegat a Catalunya, Balears i Aragó de l´empresa ELSAMEX, S.A. dedicada a la consultoria, investigació i conservació principalment en el món de la carretera i en general al d´obra civil i medi ambient o el seu pas per l´empresa Fomento de Construcciones y Contratas, S.A.





Paraules clau