Trias: ?Barcelona ha de ser sensible a les persones que pateixen quequesa i potenciar la prevenció i la detecció precoç? : Servei de Premsa

Trias: ?Barcelona ha de ser sensible a les persones que pateixen quequesa i potenciar la prevenció i la detecció precoç?

22/10/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde, Xavier Trias, ha participat en la clausura del Dia mundial del coneixement de la quequesa, que s´ha celebrat a l´Hospital Dos de Maig, on Trias ha recordat que aquest ?és un trastorn molt popular, però en canvi molt poca gent el coneix realment?. En aquest sentit, ha reconegut el paper de la Fundació Catalana de la Quequesa i la Fundación Española de la Tartamudez, ?entitats que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones afectades, que assessoren a familiars i professionals i que donen a conèixer un trastorn que pateix gairebé el 2% de la població?.

Xavier Trias, que és patró de la Fundació Catalana de la Quequesa, ha assegurat que és un alcalde que treballa per a les persones i per a la millora de la qualitat de vida i el benestar de tothom. ?Una ciutat i un país com el nostre no es poden permetre que per desconeixement o per manca d´atenció, les persones que pateixen quequesa no rebin una resposta adequada per part de la societat?, ha destacat l´alcalde en la clausura de l´acte, on també han intervingut Adolfo Sánchez, president de les fundacions organitzadores, i Jordi Pujol, expresident de la Generalitat i president honorífic de la Fundació.





Paraules clau