L´alcalde Trias aposta per la innovació i la investigació com a instruments per augmentar el benestar i la qualitat de vida de les persones : Servei de Premsa

L´alcalde Trias aposta per la innovació i la investigació com a instruments per augmentar el benestar i la qualitat de vida de les persones

23/10/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat aquesta tarda en la inauguració del VI Congrés de Laboratoris Clínics que ha tingut lloc en el Centre de Convencions Internacionals de Barcelona. Durant la seva intervenció, l´alcalde ha donat la benvinguda a tots els participants del Congrés i ha recordat que Barcelona ?hem sabut aprofitar el potencial que significa ser una ciutat oberta al món, de progrés i una ciutat amb vocació internacional?. A la vegada, l´alcalde ha volgut remarcar que el més important de la nostra ciutat és ?que treballem pel benestar de les persones col·locant-les com l´eix vertebrador de totes les nostres polítiques?.

Trias ha explicat que una de les eines per aconseguir la qualitat de vida de les persones i el seu benestar és utilitzar instruments com la innovació i les noves tecnologies per millorar els serveis que s´ofereixen a la població “no hem d´oblidar que el lideratge està a la societat civil que és la que fa que un país progressi. Estem en un moment difícil, en un moment de crisi social, econòmica i de model d´estat. En aquest escenari hem de sumar totes les nostres responsabilitats per tirar endavant el país i fer les coses ben fetes”.

En aquesta línia, l´alcalde ha volgut remarcar que Barcelona és una ciutat compromesa amb la salut “hem de cuidar un dels pilars bàsics de l´estat del benestar que és la sanitat. Des de l´Ajuntament treballarem per tal que aquest pilar sigui més equitatiu. A més, no hem d´oblidar que la sanitat no és una despesa, és un element generador de riquesa”.





Paraules clau