L´alcalde Trias anima a tothom a participar en el Gran Recapte d´Aliments per assolir l´objectiu de recollir 1.400 tones per als més necessitats : Servei de Premsa

L´alcalde Trias anima a tothom a participar en el Gran Recapte d´Aliments per assolir l´objectiu de recollir 1.400 tones per als més necessitats

30/11/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest matí al mercat de Santa Caterina l´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha donat el tret de sortida al Gran Recapte, que se celebra avui i demà, acompanyat d´Antoni Sansalvador, president de la Fundació Banc dels Aliments Barcelona; i de Lluís Romeu Samaranch, president de la Federació d´Associacions de Voluntaris de ?la Caixa?. La iniciativa, impulsada pel Banc dels Aliments i l´Obra Social ?la Caixa?, celebra enguany la 4a edició del Gran Recapte d´Aliments a Catalunya i sota el lema ?Junts podem canviar la realitat? té per objectiu sumar 10.000 voluntaris per tal d´aconseguir recollir 1.400.000 kg (1.400 tones) d´aliments de llarga durada.

L´alcalde ha visitat els dos punts de recapte d´aliments instal·lats al mercat, ha saludat als voluntaris i ha atès als mitjans de comunicació presents a l´acte. L´alcalde ha agraït la feina que desenvolupa el Banc dels Aliments, ?fa molts anys que treballen fent una feina d´ajut a la gent que ho passa malament? i s´ha mostrat esperançat d´assolir el repte plantejat per aquest any: aconseguir 1.400 tones d´aliments per poder-los subministrat a la gent que més ho necessita.

Xavier Trias ha destacat també la necessitat de que tothom es mobilitzi i mentalitzi de que hi ha molta gent que ho passa malament, que no té les necessitats bàsiques cobertes i ha animat a la gent a contribuir a l´èxit del Gran Recapte. ?Per sort?, ha afirmat Trias, ?a la ciutat i al país hi ha un sentiment molt important de solidaritat i això és també gràcies a l´acció seriosa, rigorosa i la feina ben feta del Banc dels Aliments?. Per a Trias l´èxit d´aquesta iniciativa, com passa també amb la Marató de TV3, és el resultat de que hi ha molta gent que lluita i treballa perquè tirin endavant.

Finalment, l´alcalde ha donat les gràcies a tots als voluntaris i ha emplaçat a la gent a col·laborar amb el Banc dels Aliments; i també a la gent dels mercats municipals de Barcelona per contribuir en aquesta acció solidària.





Paraules clau