[AVÍS IMPORTANT] Canvi de lloc de la roda de premsa sobre el programa per a la rehabilitació dels ateneus de la ciutat : Servei de Premsa

[AVÍS IMPORTANT] Canvi de lloc de la roda de premsa sobre el programa per a la rehabilitació dels ateneus de la ciutat

03/12/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

La roda de premsa prevista avui dilluns, 3 de desembre, a les 13 hores, als Lluïsos de Gràcia, es farà a la Sala Lluís Companys de l´Ajuntament de Barcelona.

Hi assistiran el tinent d´alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l´Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; la regidora del Districte de Gràcia, Maite Fandos, i la regidora del Districte d´Horta-Guinardó, Francina Vila, que donaran a conèixer les subvencions que l´Ajuntament ha concedit a quatre espais socioculturals de base associativa: Lluïsos de Gràcia, Centre Sant Vicenç de Sarrià, Lluïsos d´Horta i Centre Moral de Gràcia. A la roda de premsa també hi assistiran representants dels quatre centres.

L´Ajuntament de Barcelona, mitjançant una Mesura de Govern, ha impulsat un Programa per a la rehabilitació d´auditoris i teatres d´entitats culturals sense afany de lucre, amb un doble objectiu: d´una banda, donar suport als centres culturals de proximitat als barris, i de l´altra, retornar el protagonisme a les entitats culturals de base participativa.

El mes de juny, l´Ajuntament de Barcelona a través de l´Institut de Cultura, va treure una convocatòria pública de subvencions, dotada amb un fons d´1.150.000 euros, per inversions relatives a obres de millora en seguretat, insonorització, accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques.





Paraules clau