El Districte de Ciutat Vella convoca el segon concurs d´aparadors : Servei de Premsa

El Districte de Ciutat Vella convoca el segon concurs d´aparadors

05/12/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Per segon any consecutiu el Districte de Ciutat Vella ha convocat el concurs d´aparadors, destinat a escollir les decoracions més creatives, més originals i amb el millor missatge nadalenc que aquests dies llueixen les botigues del centre de la ciutat. El concurs, que organitza el Districte amb la col·laboració dels eixos comercials i les associacions de comerciants de Ciutat Vella, s´adreça a tots els petits establiments comercials que munten decoracions especials per aquestes dates i que estan ubicats al territori del districte de Ciutat Vella i associats a alguna de les entitats o eixos que els aglutinen. En aquesta segona edició s´hi han apuntat un centenar d´establiments. L´objectiu d´aquesta iniciativa és promoure i dinamitzar el comerç dels barris del districte i també fomentar l´associacionisme entre aquest sector econòmic.

El concurs es desenvolupa en diferents etapes. En primer lloc un jurat específic per a cada barri, escollirà els 4 millors aparadors en cadascun dels quatre barris del districte. Aquests 16 aparadors seran finalistes i entre aquests un nou jurat únic per a tot el districte decidirà el millor de cadascun dels barris. Per tant, escollirà els quatre guanyadors en base a criteris d´originalitat, de creativitat i en funció del missatge que se n´extreu de la decoració.

Per una altra banda, i com a novetat, aquest any els clients de les botigues que participen en el concurs també podran votar aquells aparadors participants que més els agradin. Aquesta altra votació es podrà fer mitjançant unes butlletes que es dipositaran en unes urnes situades des d´avui i fins al 17 de desembre, a les botigues participants. Del recompte d´aquestes butlletes en sortirà el millor aparador segons el públic, que també tindrà premi.

Pel que fa als jurats, els formaran en el cas de la selecció dels finalistes per barris, un representant dels eixos comercials del barri i un representant de cadascuna de les associacions de comerciants del mateix barri. El jurat que escollirà els guanyadors a tot el districte el formaran la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, la presidenta del Districte, Sara Jaurrieta, un representant de la regidoria de Comerç de l´Ajuntament de Barcelona, un representant del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, un representant de Comerç de la Generalitat de Catalunya, un representant de Foment de Ciutat Vella i la coordinadora de comerç del Districte de Ciutat Vella.

El 20 de desembre es donaran a conèixer els aparadors guanyadors, tant els escollits pel jurat com l´aparador més valorat per la votació del públic. Els premis es lliuraran en un acte públic que es convocarà a finals del mes de gener.





Paraules clau