Xavier Trias: ?El regidor Fèlix Amat és un exemple dels qui van lluitar pel futur de la seva ciutat i la seva gent? : Servei de Premsa

Xavier Trias: ?El regidor Fèlix Amat és un exemple dels qui van lluitar pel futur de la seva ciutat i la seva gent?

14/12/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat avui que el regidor Fèlix Amat és un exemple dels qui van lluitar pel futur de la seva ciutat i la seva gent” i per això s´ha felicitat que la ciutat honori el qui va ser regidor de Sarrià-Sant Gervasi durant 12 anys posant el seu nom a la nova sala de l´Escola Municipal de Música Can Ponsic.

Trias ha presidit aquesta tarda l´emotiu acte institucional d´homenatge al qui va ser regidor de Sarrià-Sant Gervasi on han participat l´actual regidor del Districte, Joan Puigdollers, tinents d´alcalde, regidors i ex-regidors, consellers i ex-consellers de l´Ajuntament de Barcelona i familiars de Fèlix Amat, encapçalats per la vídua Àngels Vilaró.

Trias ha confessat que ?personalment el trobo molt a faltar, perquè si Barcelona és avui una capital de cultura, coneixement, creativitat i innovació, és també gràcies a persones com el regidor Fèlix Amat. Un home, un polític, compromès i implicat amb la seva ciutat i amb el seu país, que va destacar per la seva sensibilitat cultural. Una persona que va lluitar sempre perquè Sarrià ? Sant Gervasi recuperés el seu patrimoni i en poguessin gaudir tots els seus veïns i veïnes.?

Trias ha afirmat que ? Fèlix Amat va estar sempre al servei de les iniciatives culturals i populars perquè va estar sempre al servei de les persones. I en això coincidim de ple. El més important de Barcelona són les persones?, i ha afegit que ?va ser un veritable protagonista de la construcció d´aquesta ciutat, gràcies a la seva profunda vocació de servei públic?

El passat 4 d´octubre, el Consell Plenari del Districte va decidir donar el nom de Fèlix Amat a un nou espai que s´ha recuperat per a l´Escola Municipal de Música de Can Ponsic, l´antiga capella esdevé una nova aula. ?Em sembla una manera magnífica de retre-li homenatge perquè Fèlix Amat contribuí decisivament a que la torre de Can Ponsic esdevingués patrimoni municipal de Sarrià ? Sant Gervasi i a que s´hi ubiqués l´Escola de Música?.

Trias ha recordat que altres indrets del Districte són avui el que són gràcies a l´esforç, la perseverança i el seu treball incansable durant els dotze anys que fou regidor de l´Ajuntament de Barcelona: Can Castelló, Vil·la Amèlia, Can Sentmenat, els Jardins de la Tamarita, el Parc de l´Oreneta, la carretera de les Aigües i Vil·la Joana.





Paraules clau