L´alcalde Trias afirma que Barcelona és un referent internacional de l´esport gràcies als clubs : Servei de Premsa

L´alcalde Trias afirma que Barcelona és un referent internacional de l´esport gràcies als clubs

17/12/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit aquest vespre a la 16a Festa de l´Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport, que premia els esportistes i les entitats més destacats de la temporada, així com aquells que mereixen un reconeixement especial per la seva trajectòria esportiva. L´alcalde Trias ha lliurat el premi a la Millor Esportista Catalana 2012 a Mireia Belmonte, la millor nedadora catalana i espanyola de la història.

L´alcalde ha afirmat que ?Barcelona treballa cada dia per ser la capital de l´esport?. Aquesta feina, ha explicat, es duu a terme fomentant l´esport de base entre els barcelonins i barcelonines, gràcies a la feina que fan els clubs. “El que marca la diferència a Barcelona són els seus clubs, que ens fan campions”.

L´alcalde també ha destacat la importància que l´any 2013 Barcelona serà la capital mundial del handbol, de la natació i dels esports extrems amb els X-Games; alhora que es tornaran a celebrar esdeveniments organitzats pels clubs històrics de la nostra ciutat amb una gran repercussió mundial, com el Godó o el Concurs de Salts Internacional i seguirà guanyant prestigi amb esdeveniments esportius consolidats i anuals que atrauen un gran nombre d´esportistes internacionals a Barcelona com la Marató o la Triatló.





Paraules clau