L´alcalde Xavier Trias presenta el Pla per a la Inclusió Social de Barcelona 2012-2015 : Servei de Premsa

L´alcalde Xavier Trias presenta el Pla per a la Inclusió Social de Barcelona 2012-2015

18/12/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 19 de desembre, a les 12:30 hores, l´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presentarà el Pla per a la Inclusió Social de Barcelona 2012-2015 a la Sala Lluís Companys acompanyat per la Tinent d´Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos.

El nou Pla d´Inclusió definirà un nou model contra l´exclusió, basat en una estratègia compartida amb la societat civil per reduir les desigualtats i activar la ciutadania

Prèviament, a les 11:00 hores l´alcalde presidirà la sessió del Consell de Govern de l´Acord per una Barcelona Inclusiva amb motiu de la finalització del Pla on estan convidades les Xarxes de l´Acord Ciutadà. La reunió tindrà lloc al Saló de Cròniques de l´Ajuntament.

L´Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, és un espai ciutadà que presideix l´Ajuntament de BCN, que es va crear l´any 2009. L´Acord, que aplega a tots els actors socials i a 492 organitzacions socials de la ciutat, té com finalitat coordinar tots els plans d´actuació i tots els recursos per fer junts una Barcelona més inclusiva.

*Atenció: els mitjans podran prendre imatges a l´inici de la reunió amb el Consell de Govern de l´Acord per una Barcelona Inclusiva





Paraules clau