L´alcalde Trias demana tenir més present que mai totes aquelles persones que estan patint els efectes de la crisi i desitja un Nadal més solidari : Servei de Premsa

L´alcalde Trias demana tenir més present que mai totes aquelles persones que estan patint els efectes de la crisi i desitja un Nadal més solidari

21/12/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha adreçat un missatge de Bon Nadal als barcelonins i les barcelonines a través del web municipal www.bcn.cat. Com ja es va fer l´any passat es substitueix l´enviament d´una felicitació de Nadal en paper que s´enviava a totes i cadascuna de les llars de la capital catalana per la difusió a Internet i les xarxes socials d´un vídeo on desitja bones festes i un feliç 2013. L´alcalde, en el seu missatge, demana tenir més present que mai totes aquelles persones que estan patint els efectes de la crisi i desitja un Nadal més solidari.

?Benvolguts barcelonins i barcelonines,

M´adreço a vosaltres un any més per desitjar-vos a tots un molt bon Nadal.

Aquestes són unes festes molt entranyables, per gaudir amb la família, els amics i aquells que més estimem. Són unes festes que compartim amb tothom, sobretot amb els més menuts, que són qui més il·lusió tenen aquests dies.

Aquestes són també unes dates que fan viure amb més intensitat que mai les mostres de solidaritat. Tots som conscients de les dificultats que pateixen moltes persones, per això des de l´Ajuntament hem volgut promoure enguany un Nadal més solidari.

Un Nadal que ajudi a passar unes millors festes a aquells que viuen moments molt difícils i complicats. Unes festes on hem de tenir més present que mai totes aquelles persones que estan patint els efectes de la crisi. Hem de ser al seu costat, però no només durant aquestes festes de Nadal. Barcelona ha de ser solidària i generosa tots els dies de l´any.

Sabeu que en aquesta situació de crisi econòmica i social tan profunda la nostra principal prioritat són les persones, atendre aquells que ho estan passant més malament. Sé que molts de vosaltres també col·laboreu de valent per fer costat a aquells que més ho necessiten. Com a alcalde, me´n sento molt orgullós.

Des de l´Ajuntament estem fent un esforç molt important per millorar el benestar i la qualitat de vida de la gent gran, dels joves i de totes les famílies que passen dificultats. Fem que aquest sigui el nostre propòsit d´any nou. Entre tots, no en tinc cap dubte, ho aconseguirem.

No vull acabar sense recomanar-vos un any més que gaudiu del Nadal de Barcelona, que disfruteu de la ciutat il·luminada i els més petits que gaudiu de la cavalcada de Reis.

Bon Nadal i Feliç Any 2013?

Enllaç amb la felicitació digital (format MOV, 473Mb):
http://www.bcn.cat/videos/discurs_ciutadans_premsaFINAL2.mov





Paraules clau