Una incidència als serveis de gas i aigua afecta 9 illes de cases al Poblenou : Servei de Premsa

Una incidència als serveis de gas i aigua afecta 9 illes de cases al Poblenou

27/12/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els equips de les companyies d´aigua i gas treballen des d´aquesta nit, a les 23:15 h, quan s´ha detectat una incidència per manca de servei de gas a prop de 450 habitatges i locals. En la primera revisió, s´ha detectat aigua a les canonades, i per tant afectació també al servei d´aigua de prop de 210 clients en la mateixa zona, entre els carrers d´Àlaba, Zamora, Almogàvers i Pujades.

Les companyies han desplegat equips de reparació d´emergència. Gas Natural hi ha desplaçat un operatiu de 60 persones. Pel que fa a Aigües de Barcelona, té 15 operaris treballant in situ, coordinats des del Centre de Control Operatiu, des d´on es controla tota la xarxa de distribució. Tots ells treballaran fins al restabliment dels serveis.

Durant el matí, s´ha recuperat el servei per a prop de 168 abonats d´aigua, i es manté l´afectació als clients de gas natural. Ara mateix hi ha 42 afectats sense aigua, concentrats en els edificis de la banda mar del c. Pere IV, entre Zamora i Pamplona. Pel que fa al servei de gas, es manté l´afectació, i es preveu anar recuperant servei a mesura que es vagi buidant d´aigua la xarxa.

A la zona afectada també s´han desplaçat els màxims responsables d´Hàbitat Urbà, el tinent d´alcalde Antoni Vives i el regidor Joan Puigdollers, que han seguit de prop els treballs dels operaris.





Paraules clau