Es recupera més del 41% del servei de gas a la zona del Poblenou sense subministrament des d´abans d´ahir : Servei de Premsa

Es recupera més del 41% del servei de gas a la zona del Poblenou sense subministrament des d´abans d´ahir

28/12/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

A hores d´ara, s´ha recuperat el servei de gas a 203 llars i locals de la zona de Poblenou compresa entre els carrers Àlaba, Zamora, Almogàvers i Pujades, que abans d´ahir 26 de desembre va quedar afectada per una incidència a les canonades d´aigua i gas de la zona que va deixar sense subministrament a 489 usuaris entre locals i habitatges.

La companyia també ha habilitat un punt d´atenció als veïns afectats, a l´Hotel Pere IV, al carrer Pallars 128-130, per atendre avui en horari fins a les 21:00 hores i demà a partir de les 9:00 hores, qualsevol petició d´informació, a més del telèfon habitual per als clients de Gas Natural, 900750750, que atén les trucades les 24 hores.

Durant el dia d´ahir, els tècnics van extreure 44.000 litres d´aigua de les canonades del gas, i es van obrir un total de 50 cates. Aquesta nit s´ha pogut estabilitzar la xarxa de subministrament de gas, i durant el dia d´avui es preveu anar recuperant progressivament la connexió amb seguretat de les finques. Els tècnics de la companyia de Gas Natural continuen treballant per restablir progressivament la totalitat del servei.

Els Serveis Socials de l´Ajuntament també mantenen el reforç del servei d´atenció a les persones vulnerables que viuen a la zona i les trucades del servei de teleassistència per oferir ajuda en cas de necessitat. El telèfon d´atenció per emergències socials és el 900703030.

El tinent d´alcalde d´Hàbitat Urbà, Antoni Vives, va anunciar ahir que l´Ajuntament de Barcelona ha obert un expedient informatiu administratiu a les companyies d´aigua i de gas natural per determinar l´origen de la incidència.

A la zona també s´hi van desplaçar tècnics de l´Àrea d´Hàbitat Urbà i efectius de Guàrdia Urbana i de Bombers de Barcelona, que van supervisar el protocol de seguretat.





Paraules clau