Recuperat el subministrament de gas al Poblenou : Servei de Premsa

Recuperat el subministrament de gas al Poblenou

29/12/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El subministrament del servei de gas s´ha restablert en el barri del Poblenou, després de la incidència a les canonades d´aigua i gas que va tenir lloc el passat 26 de desembre a les 23.15 hores. A causa d´aquest incident, un total de 490 llars i locals es van quedar sense subministrament de gas en la zona compresa entre els carrers d´Àlaba, Zamora, Almogàvers i Pujades. Actualment, queden una seixantena de clients afectats pendents de reconnectar-se a la xarxa per estar absents en el moment de la visita dels tècnics de la companyia del gas.

Des d´un primer moment, tècnics de les companyies de serveis afectades i de l´Ajuntament de Barcelona (Hàbitat Urbà, Serveis Socials, Guàrdia Urbana i Bombers) van personar-se a la zona, treballant tant per supervisar el protocol de seguretat com per reforçar el servei d´atenció a les persones vulnerables que viuen a l´àmbit.

L´Ajuntament de Barcelona, tal i com va anunciar el tinent d´alcalde d´Hàbitat Urbà, Antoni Vives, ha obert un expedient informatiu a les companyies d´aigua i de gas natural per determinar l´origen de la incidència.

D´altra banda, des del districte de Sant Martí es durà a terme el seguiment dels treballs de cobriment de les rasses.





Paraules clau