La Font Màgica de Montjuïc s´atura un mes per fer-hi millores i tasques de manteniment : Servei de Premsa

La Font Màgica de Montjuïc s´atura un mes per fer-hi millores i tasques de manteniment

03/01/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Per tal de conservar la qualitat de la Font Màgica de Montjuïc i Eix Maria Cristina es durà a terme una aturada tècnica d´aquestes instal·lacions del 7 de gener al 14 de febrer. L´aturada es fa a causa del manteniment anual habitual i per tant, durant aquest període la Font Màgica restarà sense espectacle.
L´aturada arriba després de les festes nadalenques on la Font Màgica de Montjuïc ha ofert un repertori de nadales, tan les clàssiques com les versions més modernes, on l´aigua, la llum i la música s´ha combinat al ritme de cançons com Fum, fum, fum, El desembre congelat o A Betlem me´n vull anar, entre altres.
Les tasques anuals de manteniment que ara s´inicien permetran la neteja, revisió i manteniment preventiu de la Font Màgica i dels 44 llacs i de les 4 cascades de l´Eix Maria Cristina. Inclou actuacions, com ara la neteja i la desinfecció dels vasos o dels 600 vidres de l´interior de la Font Màgica.

També es preveuen actuacions de millora en els sistemes mecànics i elèctrics d´aquestes instal·lacions d´aigua, com ara el muntatge i desmuntatge de les vàlvules, la revisió dels equips de so i de l´enllumenat (4.760 làmpades), o tasques de manteniment com la renovació de la pintura de canonades i de gran part de les 3.620 toveres d´aquesta instal·lació emblemàtica de la ciutat. Durant aquest període també es revisa la font de plaça Espanya.

La Font Màgica de Montjuïc reprendrà el seu espectacle de música i color partir del 15 de febrer, amb coreografies programades tots els divendres i dissabtes fins al 30 d´abril.





Paraules clau