Xavier Trias demana als Reis d´Orient il·lusió i feina per aquest 2013 : Servei de Premsa

Xavier Trias demana als Reis d´Orient il·lusió i feina per aquest 2013

04/01/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha rebut aquesta tarda els Reis d´Orient a la seva arribada a bord del pailebot Santa Eulàlia i els ha donat la benvinguda a la ciutat, lliurant a Ses Majestats, el pa i la sal, símbols d´hospitalitat i de benvinguda, i la clau de la ciutat que permetrà a Melcior, Gaspar i Baltasar obrir la porta de totes les cases de Barcelona.

En el seu discurs de benvinguda, l´alcalde ha destacat l´esperit de solidaritat de Barcelona amb els que ho passen més malament i ha demanat als Reis d´Orient que portin il·lusió i feina per aquest 2013: ?Barcelona és una ciutat solidària. Però necessitem, Majestats, que ens porteu il·lusió i feina aquest 2013. Com a alcalde, us demano que tingueu en compte tots els desitjos, però molt especialment els d´aquells nens i nenes, els d´aquelles famílies que ho estan passant més malament?

Trias ha dit que ?malgrat que Barcelona té unes potencialitats úniques, en aquests moments difícils que vivim necessitem que la gent pugui trobar feina i tenir oportunitats de futur. També ha reclamat ?il·lusió, molta il·lusió, per seguir treballant i progressant tots junts i fer realitat els projectes i somnis personals, però també els col·lectius.?

Segons Xavier Trias aquesta il·lusió i aquest esperit és el que es pot veure en els ulls dels nens i nenes de la ciutat que s´han apropat al Moll de la Fusta a rebre Ses Majestats: ?No hauríem de perdre mai aquesta il·lusió que veiem en els seus ulls. Ells són el més important que té Barcelona, son el futur de la ciutat i aquesta és la seva nit?, ha sentenciat l´alcalde minuts abans que s´iniciés la Cavalcada que, com cada any, recorre els carrers de la ciutat.





Paraules clau