El Govern comparteix l´impuls d´un pla de xoc per l´atur juvenil, però recorda que cal el pressupost per executar-lo : Servei de Premsa

El Govern comparteix l´impuls d´un pla de xoc per l´atur juvenil, però recorda que cal el pressupost per executar-lo

18/01/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Plenari extraordinari del Consell Municipal ha aprovat avui, amb els vots favorables del PSC, Unitat per Barcelona i ICV-EUiA, i l´abstenció de CiU i el PP, la proposició presentada pel grup municipal socialista per impulsar un pla de xoc contra l´atur juvenil. El regidor d´Adolescència i Joventut, Raimond Blasi, ha explicat que durant els últims dies tots els grups municipals han treballat per tal d´acostar posicions, i ha lamentat la impossibilitat final d´assolir una posició unitària en una qüestió prioritària com és l´atur juvenil. Blasi ha manifestat que l´abstenció del Govern vol ser també l´expressió de la voluntat de treballar conjuntament, i ha destacat la importància que la proposició aprovada incorpori la necessitat de seguir aquest debat a través de la taula Barcelona Creixement.

?Toquem de peus a terra. Només junts ens en podrem sortir, perquè la vareta màgica no la té ningú. No ens amagarem darrera de cap cortina de fum?, ha dit el regidor d´Adolescència i Joventut en el debat del Plenari del Consell Municipal, on ha reiterat que la lluita contra l´atur juvenil és una prioritat del Govern municipal, que s´expressa de forma transversal en les polítiques que desenvolupen totes les àrees municipals. Blasi s´ha compromès a seguir treballant en aquesta direcció, si cal de forma més important a través d ela taula Barcelona Creixement.





Paraules clau