L´Ajuntament desactiva l´Operació Fred en Nivell 1 per la recuperació de les temperatures : Servei de Premsa

L´Ajuntament desactiva l´Operació Fred en Nivell 1 per la recuperació de les temperatures

26/01/2013

L´Ajuntament de Barcelona desactiva avui el dispositiu d´Operació Fred en Nivell 1 davant la recuperació de les temperatures. Aquesta operació es va activar el passat dimarts 22 de gener per prevenir de les conseqüències que la baixada de temperatures podia comportar sobre l´estat de les persones que pernocten a la via pública.

L´activació d´aquest nivell va comportar l´ampliació de les places d´acolliment nocturn per part dels equips d´emergència amb l´obertura d´un centre específic. Durant les quatre nits consecutives que ha estat activat el dispositiu s´han realitzat 191 pernoctacions i s´han atès a 74 persones. Durant aquest dies aquest centre ha ofert allotjament, alimentació, dutxes, rober i atenció psicosocial.

Els equips de detecció del Servei d´Inserció Social de l´Ajuntament (SIS), continuaran amb la seva tasca diària de detecció i intervenció amb persones que pernocten a la via pública per motivar i estimular la seva vinculació als serveis i recursos de la xarxa d´atenció a persones sense sostre (allotjament, alimentació, dutxa, rober, atenció psicosocial, etc).Compartiu aquest contingut