Incendi en un edifici del carrer Botella, al Raval. : Servei de Premsa

Incendi en un edifici del carrer Botella, al Raval.

07/02/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona han extingit aquesta tarda un incendi que s´ha declarat en un edifici al carrer Botella, número 7, al districte de Ciutat Vella. 7 persones han hagut de ser ateses pel Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de fum. Tres d´aquestes persones, entre elles dos menors d´edat, han estat traslladades a centres hospitalaris.

Bombers de Barcelona, que han rebut l´avís a les 15:43 hores, han desplaçat un total de vuit dotacions fins al lloc dels fets. El foc s´ha iniciat al pis 3r-1a però les flames s´han propagat per l´exterior de l´edifici i han afectat sis habitatges més. Dos dels pisos han quedat completament cremats i la resta tenen diferents nivells d´ afectació.

Durant les tasques d´extinció del foc, els efectius de Bombers de Barcelona han confinat al terrat de l´edifici un grup de 8 veïns, que han estat acompanyats per un comandament del cos fins que han pogut ser evacuats al carrer per l´escala de l´immoble.

A causa de l´incend,i Bombers de Barcelona ha decidit desallotjar els habitatges afectats. El Centre d´Emergències i Urgències Socials de l´Ajuntament (CUESB) ha activat els seus equips per oferir allotjament a tots els veïns que ho requereixin.

Fins al lloc dels fets, també s´hi ha desplaçat efectius del cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona, quatre dotacions del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) així com el primer tinent d´alcalde i responsable de l´´Area de Seguretat i Mobilitat, Joaquim Forn.





Paraules clau