La Guàrdia Urbana deté als responsables d´un local on s´hi consumien estupefaents i que exercia l´activitat de bar musical sense llicència : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté als responsables d´un local on s´hi consumien estupefaents i que exercia l´activitat de bar musical sense llicència

13/02/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta setmana la Guàrdia Urbana ha inspeccionat un local musical, situat al barri del Poble Sec (al Districte de Sants-Montjuïc), que no comptava amb la corresponent llicència d´activitat ni amb la documentació obligatòria.

Durant la inspecció, els agents van observar que s´estava realitzant una activitat pròpia de bar musical, amb l´existència de taula de música, altaveus i amplificador de so, i on els clients romanien asseguts a les taules consumint begudes i substàncies estupefaents amb el consentiment del titular del local.

Durant el transcurs de la inspecció, els agents van observar un mostrador a l´entrada on hi havia col·locats diferents pots amb marihuana separada per al seu consum on es detallava el seu preu. Posteriorment, es va localitzar una major quantitat d´aquesta substància en un magatzem a l´interior del local. El pes total va resultar ser prop de 2,2 Kg de marihuana i prop de 30 gr de haixix. A més, es van intervenir dues bàscules de precisió, bosses autoprecintables i prop de 1.200?.

Per aquest mateix motiu es va procedir a la detenció del president del local, del secretari i del tresorer per un presumpte delicte contra la salut pública. Els detinguts són Lorenzo C., Francisco M. i Mauricio V.

Els agents també van denunciar la realització de l´activitat sense llicència, a banda d´altres infraccions administratives com la manca de rètol d´aforament.





Paraules clau