La Guàrdia Urbana de Barcelona deté a 4 individus que compraven smartphones amb targetes de crèdit falsificades : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté a 4 individus que compraven smartphones amb targetes de crèdit falsificades

20/02/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut a 4 persones per un presumpte delicte de falsificació documental i per estafa bancària.

Els fets van passar quan agents de paisà del Grup de Delinqüència Urbana (GDU) del cos policial barceloní van observar una parella d´individus que caminaven amb una actitud sospitosa i que van entrar a una botiga de tecnologia del Pg. de Gràcia, motiu pel qual van iniciar un seguiment. En pocs minuts, un d´ells va sortir de l´establiment i va dirigir-se cap a dos vehicles que estaven aparcats a una zona propera a la botiga, on l´esperaven dues persones més. Al cap d´una estona, el segon individu, que romania dins de l´establiment, va comprar un smartphone amb una targeta d´American Expréss Platinum i va sortir de la botiga dirigint-se cap al punt on es trobaven els dos vehicles.

En aquell moment, els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a identificar els quatre individus, localitzant a l´interior dels vehicles el següent material:

 2 Documents d´identitat falsificats, amb noms falsos.
 21 Targetes de crèdit falsificades
 2 Ordinadors portàtils
 Documentació que acredita compres fraudulentes
 1.375 ? en efectiu
 1 Copiador de targetes complet i preparat per a funcionar
 6 Telèfons mòbils
 1 Unitat d´emmagatzematge USB
 4 Documents que associen números de targeta amb comptes bancaris
 A l´interior d´un dels dos vehicles els agents també van localitzar 3 bidons de benzina de grans dimensions, juntament amb factures de benzineres per imports elevats.

Per aquests motius la Guàrdia Urbana de Barcelona va procedir a la detenció de:

 Dinu B., de 48 anys d´edat.
 Horea G., de 35 anys d´edat.
 Dana O., de 37 anys d´edat.
 Bratu L., de 44 anys d´edat.

Els agents també han intervingut tot el material localitzat i han ingressat els dos vehicles en dipòsits municipals.

El Grup de Delinqüència Urbana és un grup operatiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona centrat en l´àmbit de la seguretat ciutadana que opera al Districte de Ciutat Vella i al seus entorns. En el seu primer any de funcionament aquest grup ha realitzat 1.986 detencions o imputacions i ha imposat un total de 1.991 denúncies.

Podeu consultar imatges de l´operació fent clic al següent enllaç:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/targetesfalsificades.JPG





Paraules clau