La Guàrdia Urbana deté a dos homes per un delicte d´apropiació indeguda : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté a dos homes per un delicte d´apropiació indeguda

22/02/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Grup de Delinqüència Urbana (GDU) de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut a dos homes que duien a sobre 58 joies d´or per un presumpte delicte d´apropiació indeguda. En total aquests objectes estan valorats en 7.424 euros, segons preu de mercat.

L´equip de la Guàrdia Urbana va detenir els dos homes mentre baixaven caminant pel carrer Riera Alta, al barri del Raval. Els dos individus es movien de forma precipitada i controlant el seu entorn amb nerviosisme. És per aquesta raó que els dos agents van fer un seguiment visual dels sospitosos i van veure que un d´ells portava un tornavís de gran dimensions a la butxaca del darrera.

Posteriorment, els agents van aturar als dos individus a la Rambla del Raval i van comprovar que un dels homes duia un estoig de tela que contenia joies d´or. Al mateix temps, l´altre home va deixar caure al terra, de forma dissimulada, un altre estoig amb joies. Els agents van separar als dos sospitosos per preguntar-los sobre la procedència de les joies i les respostes no van coincidir.

La Guàrdia Urbana ha detingut els dos individus: Gonzalo M.O, de 28 anys d´edat, i Salvador M.O., de 39 anys d´edat, per un presumpte delicte d´apropiació indeguda. La policia està investigant la procedència de les joies, atès que podrien provenir de robatoris a interior de domicili. Es dóna el cas que un dels dos detinguts comptava amb 21 antecedents per robatori amb força.

La Guàrdia Urbana treballa per fer front als robatoris amb violència i intimidació i els robatoris amb força que es donen a la ciutat de Barcelona amb l´objectiu de prevenir i evitar els delictes. El Grup de Delinqüència Urbana és un grup operatiu del cos de policia barceloní centrat en l´àmbit de la seguretat ciutadana que opera al Districte de Ciutat Vella i al seus entorns. En el seu primer any de funcionament aquest grup ha realitzat 1.986 detencions o imputacions i ha imposat un total de 1.991 denúncies.

Podeu consultar imatges de l´operació fent clic al següent enllaç:

http://www.ajbcnpremsa.info/download/fotojoies.jpg





Paraules clau