L´Ajuntament activa l´Operació Fred en Nivell 2 per atendre a les persones que pernocten a la via pública : Servei de Premsa

L´Ajuntament activa l´Operació Fred en Nivell 2 per atendre a les persones que pernocten a la via pública

22/02/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Ajuntament de Barcelona activa el dispositiu d´Operació Fred en Nivell 2 davant la previsió meteorològica adversa a la ciutat de Barcelona.

L´actuació s´adreça especialment a persones sense sostre que pernocten a la via pública perquè acceptin voluntàriament allotjar-se en els equipaments municipals oberts durant tot l´any per aquest col·lectiu. L´activació d´aquest nivell comporta l´obertura de dos centres específics que oferiran allotjament, alimentació, dutxes, rober i atenció psicosocial.

Es reforcen els equips d´emergència del Centre d´Urgències i Emergències Socials de l´Ajuntament distribuïts per tota la ciutat que detecten les persones sense sostre, informant-les de la possibilitat d´allotjar-les en un centre de la xarxa de sense sostre i acompanyant-les fins el mateix centre. El dispositiu d´atenció es realitza amb la col·laboració de Creu Roja Barcelona.





Paraules clau