L´Institut Ramon Llull es traslladarà al Palau Baró de Quadras i Casa Àsia als pavellons del recinte modernista de Sant Pau : Servei de Premsa

L´Institut Ramon Llull es traslladarà al Palau Baró de Quadras i Casa Àsia als pavellons del recinte modernista de Sant Pau

22/02/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

La seu de l´Institut Ramon Llull (IRL) es traslladarà, el proper mes d´octubre, al Palau Baró de Quadras de Barcelona. L´edifici modernista, obra de l´arquitecte Josep Puig i Cadafalch, és propietat de l´Ajuntament de Barcelona, que el cedirà gratuïtament a l´Institut. En els propers mesos, l´Ajuntament de Barcelona entrarà a formar part del consorci de l´Institut Ramon Llull, amb la voluntat de ser present en els consorcis de les entitats dedicades a la projecció internacional de Barcelona i Catalunya.

El Palau Baró de Quadras acull actualment Casa Àsia, que es traslladarà les properes setmanes al recinte modernista de l´Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. En el procés de potenciació d´aquest recinte històric com a nucli d´organitzacions internacionals, s´ha decidit traslladar la seu de Casa Àsia al Pavelló de Sant Manuel. Això permetrà a Casa Àsia un important estalvi en lloguer i despeses de funcionament, a més d´integrar-se en el futur complex internacional de la ciutat de Barcelona.

Paral·lelament, es treballa amb Casa Amèrica perquè els propers mesos també traslladi la seva seu al recinte modernista de Sant Pau.





Paraules clau